| Заведу-ка и я свою тему в Беларуси. В основном будет всякая ненужная статистика. Принимаются также бредовые заказы. |
Модератор: Модераторы форума
| Заведу-ка и я свою тему в Беларуси. В основном будет всякая ненужная статистика. Принимаются также бредовые заказы. |
ну я не виноват, что названия поменялись. я помню прекрасную Юность мядельскую, а потом её переименовали в несуразный Slavянин |
| Здаецца мне, што новы прэзідэнт папаў у пастку, ў якую папалі тыя самыя Макар ды А.Ахраменка Што не так? 1. Першы фактар - Рома Псіх. Трэба ўлічваць эмацыйныя арэлі ад галоўнага "суетолога" федэрацыі. Той жа Слай які ўзляцеў на прэзідэнцкі пост дзякуючы намаганням Псіха, дзе яго першы раз выбралі за кошт актыўнага мяншынства, зліўшы нязручнага кандыдата - Макара. Вельмі хутка спрэчкі паміж Слаем ды Раманам сталі на старонках форума ўжо працоўнымі. Ўпартасць Слая стала выходзіць бокам і для Славы, і для Ромы. 2. У адрознення ад Слая, Аляксею будзе трохі цяжэй. Заўсёды цяжэй прыходзіць па рэшткаваму прынцыпу, калі ты ідзеш таму, што ніхто больш не хацеў. З аднаго боку менш патрабаваньняў, з другога боку пасля Славы будзе цяжка трымаць планку. 3. Мы прыйшлі на зыходнюю пазіцыю, калі федэрацыю пакідаў SadisT, Лёха Карлаў той жа СадысТ, але ў адрознення ад цяперашняй сітуацыі, Садысту дапамагалі, нават Псіх, а вось Аляксею ніхто не гарыць жаданнем дапамагчы. 4. Мы ўсе пакуль назіральнікі новага этапу федэрацыі, але калі нешта кардынальна ня зменіцца, то мы будзем назіраць за пачаткам канца. З цяжкасцю знайшлі прэзідэнта, з цяжкасцю знайшлі ў вялікай федэрацыі трэнера маладзежкі. Ў нас няма нават намеснікаў у зборных. |
| Согласен. Надо помогать. Я посмотрю, как дальше будут развиваться события, да и лето впереди. Но по осени, готов проводить конкурс (свой) Золотая бутса. Раньше его проводил для всего ВСОЛа, но думаю его проводить только для игроков наших команд. Без взносов. Приз от федерации + добавлю от себя немного единичек. Так же готов вести школу юношей. Но при условии, что федерация выделет на это 10 000 000 и правила я тогда сам разработаю. Остольные призы в виде единичек, я сам добавлю от себя. Добавлено спустя 3 минуты 57 секунд: Сейчас все это реализовать не смогу. Летом, я не сижу дома. Я путешевствую. Иногда даже так, что и интернет не везде есть). С октября начнется сезон, и я две эти позиции возьму на себя |
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0